maanantai 6. huhtikuuta 2020

SEX & FACTS & ROCK & ROLL

  SEX: Joka ainoassa sarjassa myllätään lakanoissa, suhistellaan sohvalla, rytkytetään keittiön pöydällä, tai nujutaan ravintolan vessassa. Jopa eilinen Kriminalisti, minkä sorruimme hetkellisessä syyntakeettomuuden tilassa katsomaan, alkoi hotellihuoneen sängyltä. Ei seksissä mitään pahaa ole, mutta kun sitä tuupataan joka paikkaan, ts. tuupataan joka paikassa, alkaa tympiä. Eikö tuote enää myy ilman seksiä?
  Seksiä, ainakin kevyemmässä muodossa, on jo alkuilloin esitettävissä "lällärisarjoissa". Kohta kai Pikkukakkosessakin?
  Ollaan katsottu Areenalta sinne jo tulleet jaksot sarjasta "Heder". Se toki kertoo naisten hyväksikäyttöä ja raiskauksiatapauksia työkseen ottavasta neljän naisen lakimi..., eikäku lakinaisjoukosta. Ei silti jokaisen neljän seksielämää mielestäni olisi tarvis näyttää. Miten se palvelee muuten kyllä katsottavan sarjan tarkoituista? 
  Se oli päivän valitus, wnbpuritaanin vuodatus, omahyväisyyden korkea veisu, jos niin haluatte asian nähdä.

  FACTS: En ole juuri käyttänyt Huawein Healt-sovellusta ja laittanut älykelloa tallentamnaan kuntoilutapahtumaani. Viikonloppuna niin piruuttani tein. Lauantaina oli lenkki sellainen melko normaali...


 

 ...mutta eilen se meinasi karata käsistä. Kun äkkäsin, että olen kiertänyt melko kauas, ei sieltä enää ollut oikaisua takaisin. Paitsi pikitietä, no way!


  Huomionarvoista on, että keskimääräinen tahti kumpanakin päivänä oli sama, 10 minuuttia, kolme sekuntia per kilometri. Energia poltosta en tiedä: sovellus ei tunne sauvakävelyä, joten luulen kulutuksen olevan hieman suurempi.

  Nyt on pääsiäisviikko. Ei tosiaan näkynyt eilen virpojia. Espoon Lähderannalla oltiin virpomisasia ratkaistu laittamalla iso nalle istumaan pihalle. Nallelle sai käydä virpomassa, ja palkkion sai ottaa sen sylissä olevasta rasiasta. Varmasti samantapaisia kiertovirpomisia on kehitelty joka puolella. Kuva by Anna.


     Tämänaamuinen lenkki oli taas normi; hieman alle kahdeksan kilsaa. Sen jälkeen suihku, kahvit ja renkaanvaihto. Eihän kesärenkaita voi laitattaa alle kuin lumisateella? No, ei maahan lunta jäänyt.

  ROCK & ROLL: Joku aika sitten puhuin blogissani samannimisistä erikappaleista, esimerkkinä Leonard Cohenin ja Tom Waitsin "Closing time." Tänään pälkähti päähäni, että Lou Reed ja Tom Waits ovat myös duunanneet samannimisen erikappaleen: "Conney Islad Baby". Lou'lla se löytyy samannimiseltä albumilta vuodelta 1975, Tom'lla albumilta "Blood Money", v. 2002. Tuo pälkähdys johtui siitä, että lenkillä kiiri korviini Van Morrison'n biisi Conney Island" albumilta "Avalon Sunset", v. 1989.
  Pitää varmaan ryhtyä myös pohtimaan olisiko erinimisiä samabiisejä? En nyt tarkoita käännöskappaleita, vaan samasta sävelmästä samalla kielellä eri nimellä tehtyjä versioita. Kuten Miljoonasateen hitistä "Lapsuuden sankarille" Sleepy Sleepers'n tekemä "Nykäsen Matti".

  Otsikko on läpikäyty. Päivä jatkuu tutuissa touhuissa. Jos lukemista, toosan tuijottelu, voi puuhaksi sanoa.  Muutama jakso sarjoja tulee varmaan katsottua. Ehkä Karpin toisesta kaudesta? Se on sopivasti kokonaan Areenalla. Liekö alkuun tylyttämääni seksiä mukana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti