keskiviikko 30. joulukuuta 2020

LOPPU LÄHESTYY

  Loppu lähestyy. Onneksi, tällä tietoa, vain vuoden loppu. Lopullisesta lopusta ei ole tietoa. Siis maailmanlopusta. Siis minulla. Joillain muilla on. Tällainen "totuus" löytyi netistä osoitteesta https://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php:

  Viralliset maailmanloppulaskurit näyttävät reaaliajassa sekunnin tarkkuudella, paljonko on jäljellä! Nythän tiedämme jo aivan täydellisellä ehdottomalla varmuudella mm. ylöstempauksen viimeisen mahdollisen takarajan, sekä myöskin tuhatvuotiskauden alkamisen varman takarajan, jonka jokainen voi laskea päivästä 14.5.1948 alkaen (Israelin itsenäistyminen). Sana ja Ylistys Keskuksen mukaan varma takaraja on vuosi 2023, ja sen täytyy olla viimeinen mahdollinen päivä koska heillä varmasti on totuus tiedossa. Todennäköisesti tempaus vielä tarkentuu aina vuoteen 2070 koska sukupolven suurin mahdollinen pituus on katsottu 120 vuodeksi ja yliaikaa on jo laskettu olleen 2 vuotta eli 1948 + 122 = 2070.  
  Jokaisen uskovaisen velvollisuus on herkeämättä tarkkailla kaikkein luotettavimman tuntuisten profeettojen webbisivuja ja luotettavan tuntuisia keskustelupalstoja!

  Pakko tunnustaa, että vaikka kuinka vakuuttava julistus tuo onkin, niin minen ymmärtäny yhtään! Ylöstempauksen? varma takaraja on vuosi 2023? Aika lavea ennuste, kun se kerran pystytään ennustamaan sekunnin tarkkuudella. Sitä paitsi se tarkentuu aina vuoteen 2070 asti!?!? Jos on maailman ymmärtäminen joskus vaikeaa, niin on maailmalopun ymmärtäminenkin!

  Toivotaan, että maailmanlopun profetiat ja profeetat ovat aivan hakoteillä. Ja niin ne ovatkin. Lisätään toiveeseen, että ilmeisempi maailmanlopun aiheuttaja, ihminen, pysyy järjissään. Ei tässä omasta nahasta tarvitse enää huolta kantaa, mutta näiden lapsosten soisi kokevan pitkän elämän säällisissä oloissa.


  Erikoinen vuosi on päättymässä. Koronapandemia on pitänyt siitä huolen. Jos asiaa Lehkosen eläkeläispienperheen vinkkelistä asiaa tarkastelee, ei kovin mullistavaa vaikutusta kuitenkaan ole koronalla ollut. Pieniä rutiinimuutoksia, pieniä harmeja, ei mitään kohtuutonta. Pakko olla iloinen ja kiitollinen siitä, että olemme olleet onnekkaita ihmisiä onnekkaassa maassa. "Maassa, missä kuitenkin kaikki on päin persettä ja kaikki on hallituksen vika", sanoo oppositio. Varsinkin suurin oppositiopuolue. Ei ihme, että sen kannattajilta suoltuu vaikka mitä someen. Niin käy, kun usko "mestareihin" on luja, ja kun lähdekriittisyys on jotain juomaveden pullotukseen liittyvää. 

  Pommimyynti näyttää olevan käynnissä. Monet kaupungit ovat peruneet ilotulitukset. Syynä tietysti kokoontumisrajoitukset. Kannattaisi perua myös yksityiset paukuttelut. Vaikka kymmeneksi vuodeksi, alkuun. 

  Tänään on sateinen ilma. Aamulla tuli lunta, mutta se muuttui päivemmällä räntävoittoiseksi. Nyt piiskaa kunnon "jalkarättejä". Ehdittiin ennen pahinta sadetta käydä ulkona. Iiris pääsi kokeilemaan uusia suksiaan.


  Hyvin suihki suksi. Eihän nää ekat sukset tytölle ole! Liisa sai hetken keinua ennen kuin hän vetäytyi vaunuihin nokosille. 


  Mietisken tässä, lähtisinkö kolaamaan lumia? En taida, kun koko ajan tulee lisää. Toisaalta pian on märkää lunta niin kosolti, että sen poistaminen on työlästä. Kumpi ompi parempi, pusu vaiko paakkelssi? Kolata myöhemmin kerralla, vai kolata nyt ja muutaman tunnin päästä uudestaan? Isoja kysymyksiä muitten ihmismieltä askarruttavien pulmien lisäksi. Ei onneksi sentään maailmanlopunkysymys. Jään sitä ratkomaan. Kolausongelmaa. Maailmanloppua on mukavampi pohtia Maailmanlopun ravintolan baaritiskillä pangalaktinen kurlauspommin käden ulottuvilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti