tiistai 19. lokakuuta 2021

KORVENNUS KUNNIAAN!

  Pitäisköhän aloittaa taas tupakinpoltto? Lopetin syksyllä 2008. Ihan puskista tuli päätös, yhden yön aikana. Päätös on pitänyt ilman ongelmia. Mutta nyt olisi varmaan aika aloittaa, nousta barrigadeille. Tuntuu olevan tilaus tuollaiseen kansalaistoimintaan. Voisin nimittäin ryhtyä vaatimaan, että koska minulla on oikeus tupakoida, minulla on myös oikeus tupakoida yleisissä tiloissa, ravintoloissa, yökerhoissa, busseissa, junissa, missä itse vain haluan. Mitäs muista. Pääasia, että minä, sekä epäilemättä mukaan vaatimuksiini ryntäävät tietynlaiset ihmiset, saavat korventaa kuin turkkilaiset! Anteeksi vertaukseni. Ei siinä ole mitään henkilökohtaista turkkilaisia vastaan. Ennen vanhaan noin sanottiin yleisesti kovista tupakki-ihmisistä. Joo. Tupakointi pitää sallia. Niin että haiku nousee kuin Halla-hinaajan korsteenista! Jos samalla vaarantaa samassa tilassa olevia tupakoimattomia, altistaa passiivisen tupakoinnin vaaroille, niin se on meidän tupakoitsijoiden oikeus! Aletaan boikotoimaan sellaisia yriyksiä, jotka eivat salli tupakointia tiloissaan. Niin ja aletaan maalittamaan niitä somessa, laittamaan arvosteluihin natsi-kortteja, syyttämään eriarvostamisesta. On se perkele, jos ei ala tulla rotia tämän maan käytäntöihin! Nimimerkillä "YKSI ITSENSÄ JA  KALTAISTENSA PUOLESTA, ENEMMISTÖ SAA HAISTAA  PA**AN ".


   Mistähän syystä minulle tuollaisia ajatuksia päähän pälkähti? No kun on niin reippaita ihmisiä esimerkkiä näyttämässä. Sellaisia altruistisia kansalaisia, jotka haluavat kaltaisilleen tasapuolista kohtelua, sillä terveydenhuollon kuormitus saattaa vielä sallia hienoista nuosua. Perkele!

  Sellaisia haaveita tänään. En kuitenkaan talvirengasvastaiseksi ole ryhtymässä. Sellaisenkin vertauksen tarkoittamaani hulluuteen jossain näin. Kävin tänään laitattamassa kitkat alle. Huomenna Anttolan Unionilla..., eikäku Seolla, hovikiristjämme Tuomas K. kiristää pultit. 
  Näkyi muuten olevan Vianorilla jo läyhkettä. Johtuukohan siitä, että uutisissa on moneen otteeseen kehotettu ihmisiä vaihtamaan renkaita, ihan Etelä-Suomea myöten. Lisähuomiona mainittakoon, että kun puolisen tuntia pihalla odottelin renkaitteni vekslaamista, kävi neljä poliisautoa samalla asialla. Hyvä niin. Apu tulee paikalle varmemmin, kun on asianmukaiset gummit alla. Turvallista matkaa! Sekä poliiseille, että tavallisille sompaajille. Enkä oikeastaan soisi rosmojenkaan kovin pahoja kolareja ajelevan. Joten siis taspuolisesti kaikille. Myös tupakka-aktivisteille ja rokotevastaisille. 

  Loppuun kuva mahdollisen Tupakkimyöteiset ry:n jäsenille kaavailemastani paidasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti