lauantai 15. toukokuuta 2021

HILJAISET HULINAT

  Kesän avajaisissa käytiin kylillä. Hiljaiset hulinat. Ainakin heti kymmen jälkeen. Ei ollut viidenkymmenen suositus vaarassa torilla ylittyä. Ehkä päivän mittaan vähemmän virkuista torikin täyttyy. 



  Ei montaa tuttua reilun tunnin visiitillä tavattu. Sentään Rohusen Markku siellä pasteeraili. Asiasta oltiin eilen puhelimessa sovittu.


  Oli siellä myös Taina myymässä Anttolapaitoja ja -pipoja. Ostimme Hilpan kanssa pipot, paidat meillä jo on. Hyvään tarkoitukseen tuotto menee, eli Koivulan ylläpitoon.


  Tuttu oli myös haitariduon toinen osapuoli, Tuomas. Ei muuten tullut punkkia, vaikka sitä vienosti toivoin. 


  Munkkikahvit hörpittiin Markun kanssa, kuulumisia vaihdettiin. Sovittiin myös kesemmällä tapaavamme Kerniemellä. Toiveissa on, että Matti on myös silloin paikalla. Ja Seija. 
  

  Tunti torilla ja sen liepeillä pällisteltiin. Sitten käytiin Salesta muutama puute ostamassa. Jos ei ollut torilla ahdasta, niin kaupassa riitti asiakkaita. Maskit päässä, turvavälit mielessä, homma hoitui.
  Ei ollut vierasvenelaituri paljoakaan täyttynyt, kun yhdentoista jälkeen kyliltä lähdettiin. Ihan kelpo keli tänään on, luultavasti ip. on Kesän avajaisissa toinen meininki.

  Aamulla, ennen Anttolaan lähtöä, ehdin hoitaa sivuvirakseni muodostunutta käärmekuljetusta. Yksi luikero sattui väärän paikkaan. Tietysti käärmeen vinkkelistä katsottuna. Eiku saaviin, venematkalle. Nyt vein otuksen eri paikkaan kuin kaksi edellistä. Ajattelin, että ei muodosteta kohtuuttoman suurta populaatiota pieneen saareen. 

  Tässä maailmoista parhaassa toiset jarruttavat elvytyspakettia, toisen paikallisen kyykannan elpymistä. Mikäli minulta kysytään, ei epäilystäkään siitä, kummat ovat oikealla asialla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti