sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

PERUS-PERUSSUOMALAINEN...

  Spekuloidaanpa vähän:

  Kysytään perus-perussuomalaiselta, monelta muultakin, ilmastonmuutoksesta? Vastaus on, että ei ilmastonmuutos meitä koske, tai ei yksi ihminen, ei yksi maa, voi maailmaa pelastaa.
  Kysytään perus-perussuomalaisaelta, monelta muultakin, että mitä mieltä hän on sellaisista, jotka jatkosodan aikana sanoivat "ei sota yhtä miestä kaipaa", ja lähtivät rintamakarkureiksi? Vastaus on jyrkäkästi tuomitseva, yksiselitteisen paheksuva.
  Eli joittenkin mielestä on oikein ja välttämätöntä puolustaa isänmaata, mutta Äiti Maan puolustamiselle ei ole tarvetta. Ei ole tarvetta, vaikka jos, ja kun, Äiti Maa romahtaa, vie se mukanaan isänmaan, kaikki muutkin maat, kansoineen päivineen, valikoimatta mahdollisia perus-perussuomalaisia ulkopuolelle. En ymmärrä, millä logiikalla isänmaan puolustaminen on monin verroin tärkeämpää, kuin koko planeetan puolustaminen?
  Kuten sanottua, tuo oli spekulaatiota, mutta voin kevyesti kuvitella, että noin asiat menevät.

  Huomenna mennään ennakkoäänestämään. Ei yksi, tai kaksi, ääntä voi maata pelastaa, mutta jos ne jättää antamatta, ei ole oikeutta marista, olkoon vaalien lopputulos mikä tahansa.
  Hieman kyllä pelottaa. Populistien nousu joka puolella Eurooppaa saattaa tietää vaikeita aikoja myös Suomeen. Eikö kansa, kansa jonka pitäisi tietää, ymmärrä Halla-Ahon ja Huhtasaaren porukan sanoman synkkyyttä, tyhjien lupausten kuminaa, itsekeskeistä ideologiaa?
  Viime aikoina somessa jaetut Halla-Ahon vanhat kirjoitukset kertovat, millaisesta "johtajasta" on kyse. On kyse miehestä, joka kuului Anders Breivikin manifestissaan mainitsemiin henkilöihin. Eikä Breivik Halla-Ahoa vihollisenaan maininnut!

  Lainaan tähän aamun lehden sunnuntaisesta "SUNNUNTAISUOMALAINEN" osiosta jokaviikkoisen Uutisrunon:

  PERUSSUOMALAISET

  Perussuomalaiset tekevät ihmeitä.
  He ottavat kotouttamisesta 
  kaksi sataa miljoonaa ja antavat
  näin säästyneet kymmenen miljardia 
  eläkeläisille ja työttömille.
  He vahvistavat Suomen turvallisuutta
  irtautumalla Euroopan Unionista,
  ajautumalla Venäjän kylkeen.
  He ratkaisevat ilmastonmuutoksen 
  tekemättä sille mitään.
  He pitävät huolta kulttuurista 
  vähentämällä sen rahoitusta.

  Perussuomalaiset ovat ihmeellisiä.
  Yksin he pystyvät ihmeisiin.
  Yhdessä he eivät pysty mihinkään.

  Harry Salmenranta, kirjailija

  Joskus jotakin lainaamisen arvoista, noin "bona fide", Etlarissakin. 

  Tässä aamulenkin ajatukset. Nyt lähden tekemään polkupyörille vuosihuollon. Se sisältää pölyjen pyyhkimisen ja renkaiden pumppaamisen. Riittää, sillä niin vähän tulee/ehtii ajettua/ajaa, kun kesät kuluvat Saimaan saaressa. 

  Torstaisesta kuvasta näkyy, että lunta ei maalla ole nimekikään, paitsi pihalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti