perjantai 1. huhtikuuta 2016

SALAPERÄINEN KOKOONTUMINEN

  Olen saanut luotettavalta taholta tiedon, jonka mukaan ensi kesänä on tarkoitus järjestää Aulangolla entisten ja nykyisten aliastaen kokoontuminen. Session nimi on "PEACE'N PRIVACY. Hanketta ovat puuhanneet Suomen Suvaitsevaiset Aliakset ry. (SSA) yhteistyössä International Pseudonym Foundation'in (IPF) kanssa. Kadonneitten Sielujen kansainvälinen kattojärjestö LSO (Lost Souls Organizatio) on luvannut olla edesmenneiden aliasten puolesta yhteydessä niin ala-, kuin yläkertaankin heti, kun osallistujalista on heille toimitettu.

  Tapahtumaan kutsutaan, joitain tässä ilman sen kummempaa kategoriointia mainitakseni, mm. Marion Mitchell Morrison, Louise Veronica Ciccone, Simo Puupponen, Aarne Haapakoski, Justin Vernon, Vincent Damon Furnier, Edison Arantes do Nascimento, Robert Zimmerman, Josef Teodor Nalecz Konrad Korseniowski, Farrokh Bulsara, Yrjö Soini, David Jones, Heikki Harma, Gordon Matthew Sumner, Jeane Mortenson, Samuel Longhorne Clemens, Petri Tiili, Francois-Marie Arouet, Pirkko Kolbe, Charles Lutwidge Dodgson, Paul Hewson, Maria Magdalena von Losch, Reginald Dwight, Petri Pykälä, McKinley Morganfield ja Charles Holley, sekä lukuisa joukko muita. Tarkemman listan voi tilata SSA:n järjestösihteeriltä Alvar Anon'ilta (nimi lienee pseudonyymi?)
  Kunniavieraaksi on kutsuttu AEO:a (Alter Ego Organization) edustava Henry Chinaski. Ilmeisesti tulevaisuudessa on mahdollista järjestää IPF:n ja AEO:n yhteinen suurtapahtuma.
 Kuriositeettina kerrottakoon, että "Nenä" ja "Känä" eivät aio esiinytyä omilla nimillään. Heidän tapaamisestaan muodostuu varmaan koskettava; asustavathan nämä suurmiehet tätä nykyä eri kerroksissa. "Känä" on myös kertonut esiintyvänsä ajoittain nimellä "Pekka Peitsi", välillä myös "Esaias Kohennuskeppi" pääsee parketille.
  Myös Alexsander Ahndoril ja Alexandra Coelho Ahndoril ilmoittivat ensi tulevansa julkisuuteen ainoastaan salanimellään. He kuitenkin peruivat uhkauksensa; olisi ollut aika erkoista, jos Lars Kepler olisi kulkenut käsi kädessä.

  Tietojeni mukaan sessioon ilmoittautumisensa varmistaneista suurin osa on kertonut matkustavansa "incognito", ymmärrettävistä syistä. Liikennejärjestelyt ja kuljetukset Helsinki-Vantaan lentoasemalta työllistävät lukuisan joukon asianharrastajia ja poliiseja. Talkooapuakin tarvitaan; ilmoittautua voi edellä mainitulle järjestösihteerille Alvar Anon'ille osoitteessa a.a@ssa.fi. Ilmoittautumiset 30.4.2016 mennessä, kernaasti salanimellä.

  Tämä uutinen ei ole aprillipila, uskokoon ken tahtoo. Mutta sen sijaan eräs Etlarin juttu on. Lehti nimittäin kertoo, että Lahdessa on ensi kaudella kaksi sm-liigaseuraa; konkurssiseura Espoon Blues siirtyy pelaamaan Isku Areenaan nimellä Lahden Sininen. Seura on myyty Lahden Kiekkosininen-osakeyhtiölle. Uuden omistajan takana on holding-järjestely, jonka jäljet johtavat Luxenburgiin. Todellinen omistaja on lahtelaislähtöinen miljonääri, joka ei halua nimeään julkisuuteen, ei edes pseudonyymiinä. Tuollainen ei mene läpi kenellekään! Sitä vastoin uutinen "PEACE'N PRIVACY"-tapahtumasta on aivan uskottava. Eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti