lauantai 1. syyskuuta 2012

PIENTÄ PUUHASTELUA

Dear Diary. Minun ei pitänyt tänään lainkaan kirjoittaa, mutta kun ilma muuttui tuulisen koleaksi, löysin itseni nykyajan kykloopin edestä. No, joutaa sitä saunaa varttuessa jotakin tekemään.
Sieniä (voi hyvä tavaton, taasko? Lopeta jo!), keräsin syötävät. On ollut näköjään viikko niin sateetonta, ettei uutta satoa ole juuri noussut.
Aamulla tuunasin venettä (tuulilasi, etc.). Kävin sitten puolen päivän jälkeen hieman pyörimässä tuulisella selällä, tulokset olivat hieman alle vuoden keskiarvon. Lilluessani musiikkia korvissani mietin suhdettani nykymusiikkiin. Lopputulema: sitä ei ole. Olen kai aika kalkkis; minulla on uutta musiikkia, mutta tekijät ovat vanhoja. Syystä tai toisesta en ole jaksanut kait pariin vuosikymmeneen olla "hermolla". Tiettyjen artistien tekemiset ovat jotenkin selvillä, mutta uusista, monasti varmasti loistavista kyvyistä olen melko tietämätön. Kaipa minulle riittää kahlaamista viiden "mystisen miehen, Niilon, Bobin, Leonardin, Van the Manin ja Johnin ohella mm. Tom Weitsin, Iggy Popin, Zappan, Jimin, Lou Reedin, John Lee Hookerin, John Mayalin, Ry Cooderin ja John Hiattin, joitain luetellakseni, tuotannossa loppuelämäkseni. Unohtamatta Dumaria ja Hectoria!
Cohenin huominen konsertti oli tiedossa jo keväällä, mutta jäi tietoisesti väliin (syyskuu, ulkoilmakonsertti, huono peruste, myönnän). Varmasti hieno tapahtuma, vaikka Old Ideas ei miehen parhaiden tuotosten tasolle ylläkkään. Mutta välillä saunaan!
Saunottu on. Minulle sopivan loivat löylyt. Kun itse lämmittää, ja saa määrätä ajankohdan, koska sinne menee, on lopputulos toivottu. Vesi oli 18-asteista. Kastautumassa kävin, uiminen lienee liioiteltu ilmaisu. Mutta autuaallisen olon se tekee!
Vielä musiikista. Jos jolla kulla, joka tämän lukee, on heittää vinkkejä hyvistä uudemmista artisteista, antakaa ihmeessä tietoa! Musiikkimakuni kait tuli edellä selväksi? Tätä nykyä olisi aikaa syvällisemminkin perehtyä mm. musiikkiin. Ei tietenkään rahaa sen laajaan hankintaan, mutta kirjasto on oiva laitos.
Hey Hey My My, Rock'n Roll Can Never Die.
Tuunattu vene

Nää on viime vuoden syyskuulta





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti