torstai 4. maaliskuuta 2021

JÄSENKORJAAJAT

  Algoritmit, nekö asialla? Vai onko meille asennuttu salakuuntelulaitteita? Jommin kummin, sillä tänään tipahti postilootaan mainos kahdelta eri jäsenkorjaajalta. Yrittävät päästä hartiakipujani peukaloimaan. En taida kuitenkaan ryhtyä moiseen. En ole näet ihan varma, onko tässä kyse "members only"-jutusta, vai mitä jäsenkorjaajia mainostajat ovat. Sen myönnän, että monissa klubeissa olisi jäsenkorjaajille työsarkaa. Kuten siinäkin, josta Groucho Marx erosi, perustelunaan, ettei halua kuulua kerhoon, joka hyväksyy hänet jäsenekseen.

  Leikki sikseen. Jos ei "oikea" lääkäri apua keksi, niin mietin uudestaan. Jäsenkorjaajat, ainakin nuo, jotka mainoksensa minulle toimittavat, kehuvat olevansa Koulutettu jäsenkorjaaja, mestari, ja molemmilla on mainoksessa ylimpänä, isolla fontilla SUOMALAINEN JÄSENKORJAUS. Eli lienevät jonkinlaisen koulutuksen alalle saaneet. Jos "oikea" lääkäri ei apua kipuihini löydä, ei ole hiijen visse, ettenkö jäseneksi jäsenkorjaajien jäsenkorjattavien joukkoon liittyisi. 

  Taas tuli katseltua hiihtoa. Hyvin Suomen likat hiihtivät. Ruotsi romahti, Norja ylivoimainen.
Kirikamppailussa kolmanneksi on varmasti enemmän kuin monikaan odotti. 

  Ennen hiihtoa käytiin ajelulla. Käytiin Kauppakeskus Karismassa ip-pesulassa pyykkiä pesemässä. Meille kävi nimittäin siten, että reilu viikko sitten pesukone poksahti. Kodinkonehuolto saatiin katsomaan maanantaina. Piirilevy on kaput. Ruotsista tilasivat uuden AEG:hen. Tulee Lahteen luultavasti huomenna. Sitten huollosta soitetaan, sovitaan korjausaika. No, me ollaan ensi viikko saaressa, joten seuraavalle se menee. Käytiin tänään pari Ikeakassillista pyykkäämässä, jotta ei olisi hirveää määrä pestävää, kun Anttolasta palataan. 

  Minä kävin tänään verikokeessa. Siellä selvisi, että lääkäri oli laittanut lähetteen myös sydänfilmiin. Ei siitä ollut puhetta, kun verikokeesta sovittiin. Eikä se aikaa varatessakaan mistään ilmennyt. Ok, varasin netissä ajan. Sain sen loppukuulle, 24.3. Kun sain tilanteen selville, yritin varata aikaa omalääkärille. Eihän se onnistunut. Hänellä on varauskalenteri auki huhtikuun lopulle, eikä yhtään vapaata aikaa ollut. Pitää soittaa parin viikon kuluttua uudelleen. Ehkä lääkäri on siihen mennessä avannut kalenteria pidemmälle. Näin opasti terveydenhoitaja. Siten toimitaan. Ei tässä mitään akuuttia ole menossa, toivottavasti. Sain juuri kipulääkkeen reseptin uusittua, joten pärjäilen kyllä taas jonkin aikaa. 

  Maanantaina Anttolaan. Sain eilen taas raportin paikan päältä. Hyvä keli jäällä kulkea kuuluu olevan Avokkaan seuduilla. Mieli palaa, kohta kroppa sinne pääsee. Jos ei ihan mahdottomia tapahdu. 

  Tällään loppukuvaksi otoksen nimeltä Joutsenlento, otettu 8. syyskuuta 2013 aikaisin aamulla Avokkaan pohjoispäässä. Siis aamusoudulla. Tuosta tapahtumasta ei tullut jousenlaulu minulle, joutsenesta en tiedä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti