tiistai 28. kesäkuuta 2022

BIITSIPÄIVÄ

  Helle on hellinyt, helläihoisia polttanut viime aikoina. Jussista asti on viilennys ollut päällä. Tänään oli hieman inhimillisempää; aamupäivällä vain parikymmentä astetta. Foreca povasi pientä pisarointia, salamaakin oli ikoneissa. Ennuste kuitenkin muuttui sateettomaksi, joten kymmenen korvilla lähdettiin ajelemaan kohti Pistohiekkaa.

Kuva by Joni:


Kuva by Peppe:


  Melko pilvistä oli Pistiksellä, mutta me urheasti talsittiin hiekalle. Kuva by Peppe:


  Uimassa eivät muut kuin Iiris vielä käyneet. Liisa sentään uskaltautui varpaitaan liottamaan. Taustalla lähestyy Joni. Arvatkaa mistä? Vinkki: Paikalle ei ole vielä tehty huusseja. Kuva by Hilppa.


Minä tähystelin, että onko se vene vielä paikallaan? Kuva by Hilppa:


  Olihan se, tuo pienempi. Kuva by Peppe:


  Puolenpäivän jälkeen vietiin kamat veneelle, lampsittiin Pistohiekka Resortiin syömään. Ilmeisesti opettelua on hieman paikan pito, sillä Jussin helteen tuoma ihmispaljous pääsi yllättämään. Monet tuotteet olivat lopussa, jäätelöäkään ei yhden yhtä puikkoa löytynyt. Listalta löytyi kuitenkin kaikille sopiva annos, ja kahvin kera kakkuakin oli jälkiruoaksi. 

  Isokäsi Iiris hamuaa jäätelöä jota ei ole. Kuva by Joni:


  Peppe miettii, ottaisko palan juustokakkua espresson kanssa. Kuva by Joni:


  Kun aterian jälkeen haettiin tavarat veneeltä, palattiin rannalle, paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta. Nyt passasi muidenkin lähteä pulikoimaan.

Kuva by Peppe:


Kuva by Peppe:


Kuva by Peppe:


Kuva by Peppe:


  Hiekka oli polttavaa. Pikku-Liisa joutui nostelemaan jalkojaan tiuhaan tahtiin. Kuva by Peppe:


Kuva by Peppe:


  Joni ja Liisa kävivät välillä harjoittelemassa käpyjenpäälläkävelyä. Kuva by Peppe:


Kuva by Peppe:


  Neljän maissa lähdettiin veneelle, nokka kohti Saarelaa. Liisa katseli ennen lähtöä haikeana maisemia sillä mielellä, että tänne tullaan joskus vielä uudestaan. 

Kuva by Joni:


  Uinnin ja miettimisen jäljiltä uupunut Liisa nukahti Annan syliin samalla hetkellä, kun Yamaha pärähti käyntiin. Kuva by Joni:


  Nyt ollaan toivuttu matkasta. Osa porukaa on jo saunonut. Minä odottelen vuoroani ja viimeistelen tämän kuvakirjan, laitan vipeltämään bittiavaruuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti