keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

APRIL FOOLS DAY

KKT:n (Keinokartanontien) tutkimusinstituutin tekemän kyselyn perusteella 100 % kysymyksiin vastanneista ilmoittaa äänestävänsä tulevissa eduskuntavaaleissa. Sen sijaan ainoastaan 50 % osallistujista kertoo puolueen tai henkilön, jota aikoo äänestää. Otantaan osallistui n. 2 henkilöä. Virhemarginaali on 0-100 %-yksikköä.


E-LTT:n (Etelä-Luonterin tietotoimisto) saamien luotettavien tietojen mukaan Israel tunnustaa Palestiinan valtion, Ukrainaan saadaan pysyvä rauha, Syyriassa toteutuu demokratia, ebolaa vastaan kehitetään toimiva rokote, ja Suomi kääntää taloudellisen taantuman jyrkkään nousuun, nämä kaikki vielä tämän vuoden aikana. Kysyttäessä tietojen alkuperää E-LTT vetoaa lähdesuojaan, mutta raottaa verhoa kertoen, että tietolähde tunnetaan kavereiden kesken nimillä "Optimisti Onni", "Pelle von Munchausen" ja "Mikko Mytomaani".

Suomalaisen urheilun  Sotkamolais-Kuusamolainen erikoislehti "Takalaiton&Mustikkasoppa" paljastaa, että Mika-Matti Paatelainen ja Suomen palloliitto ovat salassa allekirjoittaneet määräaikaisen jatkosopimuksen. Määräaika päättyy, kun Suomi on osallistunut joko em-, tai mm-kisoihin. Paatelainen on asiaa kysyttäöessä vaitelias, mutta avautuu lopulta olevansa optimistisen innostunut uudesta diilistä; lääkärintarkastuksessa on ilmennyt vielä tulevien elinvuosien ennusteeksi  vähintään viisikymmentä, joten aikaa rakentaa toimiva "permanentti" on!

Presidentti Sauli Niinistö on perunut ilmoituksensa olla osallistumatta Voiton päivän paraatiin punaisella torilla, uutisoi puolueisiin sitoutumaton sekä ulkomaansuhteista ja henkilöistä riippumaton kansainvälinen uutistoimisto PNA (Putin News Agency). Uutisen mukaan Niinistö on varmistanut myös osallistumisensa pariksi seuraavaksi vuodeksi, eli presidenttikautensa loppuun asti, sekä pyytänyt  optiota mahdolliselle toiselle kaudelle.

Kimi Räikkönen on perheineen visiitillä Suomessa. Uusimman 6½ yötä-lehden etusivulla kerrotaan Kimin ja Mintun paljastaneen, että Robin-nimi pojalle tuli Robin Hood-kauppaketjun sponsoroimana.
Mintun mukaan uusien omistusjärjestelyjen vuoksi piilee vaara, että esikoisen nimi joudutaan vaihtamaan Tokmanni'ksi. "Tai mieluumin pelkäksi Tok'iksi", paljastaa lehti rouvan huokaisseen.
Seuraavaa lasta kuulema suunnitellaan, neuvottelut Marimekon ja Reimatec'in kanssa ovat edenneet jo pitkälle.

Loppuun vielä ei niinkään aprilliuutinen: Iiris Helmi Orvokki Tiilikainen täyttää tänään puoli vuotta. Onnea hänelle, kohta nähdään!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti