tiistai 4. huhtikuuta 2023

TIKKUTIISTAI

  Hyvää tikkutiistaita. Siispä joukolla sytykkeitä vuolemaan, jotta hyvällä onnella varustettuja syttyjä riittää koko vuodeksi.

  Pääsiäinen on ovella, kuten aloituksesta huomasitte. Tosin olitte varmaan jo aiemmin noteeranneet. Pääsiäisen lähestymisen. 
  Kylmät yöt, aurinkoiset päivät johdattelevat kohti pääsiäistä. Sää lämpenee viikonloppua kohti. Kevät alkaa edetä. 
  Viikon kuluttua päätetään, lähdetäänkö vielä viikoksi saareen. Jäät kyllä kantavat, mutta saattaa olla, että vasta veneellä seuraavan kerran mennään.

  Perhe Tiilikainen tulee pitkäperjantaina. Yllätysmunia ja muuta pääsiäiskrääsää ollaan jo maltillisesti hankittu. Ja lammaspaisti.

  Pääsiäisen lähestymisen huomasin viimeistään sunnuntaina, kun ovella kävi kahdet virpojat. Koronan takia ei noita vekkuleita ollutkaan näkynyt muutamaan vuoteen. 

  Lauantaina oltiin Kauniaisissa katsomassa KaTa:n kevätesitystä. Aika kovan duunin seura tekee aina esitysten eteen. Pukuja täytyy haalia, tuunata ja ommella melkoinen määrä, esiintyjiä kun on varmaan toista sataa. 

  Iiris oli mukana kolmessa isossa ryhmässä. Tässä Smurffiryhmä kiittää lopuksi yleisöä. Iiris kuvassa (by Joni) äärimmäisenä vasemmalla... 


   ...sekä Harry Potter-osiossa Hermionena kolmestaan Harryn ja Ronin kanssa (kuvat Annan lähettämiä...


  Lisäksi Iiris esiintyi Pink Panther-ryhmässä ja vielä yhdessä muussa kokoonpanossa,  joten hän joutui kolme kertaa vaihtamaan vaatteita näytöksen aikan aikana. 

  Hieno näytös. Taitavia olivat kaikki, nuorimmista luistelukoululaisista varttuneimpiin kilparyhmäläisiin saakka. 

  Liisa sekä serkkunsa Milla jaksoivat hienosti seurata näytöksen loppuun saakka, koska koko ajan oli uutta katsottavaa. Kahden tunnin (sis. väliajan) näytöksessä oli yhteensä yli kolmekymmentä osiota.

  Liisa tarkkavaisena (kuva by Joni).


  Niilo se jaksaa painaa. Aamulla kuntopyörää polkiessani kuuntelin Molina, Talbot, Lofgren & Young-kokoonpanon tuoreen albumin All Roads Lead Home (julkaistu 31.3.2023). Melodista musiikkia. Old Black on saanut jäädä nurkkaan, sillä albumilla ei revityksiä kuulu. Biiseistä laulaa osan Nils. Myös Ralphin ja Billyn äänet kuuluvat. 
  Jaksaa se Nils Lofgren myös. Hän soittaa myös Crazy Horsessa, Bruce Springsteenin E Street Bandissä, sekä tekee soolouraa. Vaikka miksei jaksaisi? Onhan Nils minua neljä päivää nuorempi.   

  Jaaha, täytyy lopettaa. Kohti kellokeskiviikkoa mennään, minä menen viemään auton pesuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti