tiistai 8. helmikuuta 2022

MIELTÄ ON OSOITETTU

  Kansan syvät rivit? osoittivat mieltään viikonloppuna. Tuli selväksi, että mieltään voi osoittaa mitä erilaisimmilla tavoilla, mieltään voi osoittaa minkä puolesta hyvänsä, mieltään voi osoittaa, vaikka ei olisi harmainta aavistusta siitä, minkä vuoksi mieltä osoitetaan. Jäi sellainen kuva tuosta sekasortoisesta tapahtumasta, että monet olivat Mauno Koiviston kannalla. Manuhan sanoi: "Tärkeintä ei ole päämäärä vaan liike." 

  Kummasti mielenilmauksiin suhtautuu maamme lainsäädäntövaltaa käyttävä elin. Elokapinan mielenosoitus kirvoitti vähintäänkin kärkeviä lausuntoja siitä, kuinka liikennettä tukkivaa joukkoa pitäisi käsitellä. Convoy-mielenosoitus näyttää sulkeneen suut. Eikä somekansakaan ole tainnut tappotuomioita jaella. Enemmän huvitteneisuutta on osakseen saanut mieletön mielenilmaus.

  Mieli tuli tyhjennettyä mielenosoituksen tiimoilta. Päivät jatkuvat valikoidusti olympialaisia katsellen. Muutakin katseltavaa on nyt kosolti. HBO maxilta alkoi My Brilliant Friendin kolmas tuotantokausi. Jaksoja julkaistaan vain yksi viikossa, joten se ei hirveästi työllistä, mutta HBO:lta ja Netfliksiltä tulee useita muitakin katsottavia juttuja, joko uusia sarjoja tai uusia tuotantokausia aikaisemmin katsottuihin. Yleltäkin on Areenan kautta nähtävissä muutamia uutuuksia. Sopimuksen AppleTv:n kanssa lopetin. Tarjonta siellä on sellaista, että ollut järkeä maksaa. Mukaan pääsee helposti, jos uutta ja tosi mielenkiintoista foorumilla tapahtuu. Viimeistään sitten, jos ja kun Foundationin 2. kausi tulee ilmille. Taitaa se tulla, sillä luin uutisen  https://www.whattowatch.com-sivustolta. Jutussa kerrottiin kuvausten alkaneen. Nähtäväksi kausi tulee vuoden lopulla, tai todennäköisemmin ensi vuoden aikana. 

  Lumentulo taitaa olla, onneksi, jonkin aikaa vähäistä. Kymmenen päivän ennusteen mukaan ensiviikon alussa taas satelee jonkin verran. Antaapa tulla. Minulla on näet uusi kola! Entinen repesi ja ratkesi. No, oli se jo palvellutkin. Kukahan Tollo Peloton kehittäisi kolaan kuutiomittarin. Mielenkiintoista olisi vertailla eri talvina luotujen lumimassojen määrää. 
  Kolan hankkiminen ei ollutkaan aivan iisi juttu. Tokmanni, Motonet, Puuilo ilmoittivat varastot tyhjiksi. Bauhas sentään tarjosi jopa vaihtoehtoja, joten sieltä kävin sopivan hakemassa. Ilmeisesti nuo ensin luettelemani ketjut myyvät kolia hieman rautakauppoja halvemmalla, siinä syy tyhjyyteen. Kunniakseni on mainittava, että en edes käynyt Kärkkäisen sivuilla. 

  Kohta alkaa sprinttihiihdon karsinta. Pitää kai katsella. Ei suuria odotuksi suomalaisten kohdalla. Siis jatkossa. Eiköhän sieltä muutama itse kisaankin pääse. Kläbon suoritus kiinnostaa. Luultavasti voittaa mennen tullen. Kele. 
  Ehkä mielenkiintoisinta kisa-antia tulee olemaan Iivon ja Bolshunovin kamppailu perjantaina. Mielenkiintoisinta, vaikka joku muu tulisi ja pesisi heidät. Siinähän se mielenkiinto juuri piilee. 

  Siirryn kuvaruudun ääreen. Loppukuvaksi laitan, mielenosoituksellisesti, kesäkuvan Saimaalta. Kuva näyttää tosin talvikuvalta, paremminkin myöhäissyksyiseltä, sillä se on muutettu negatiiviksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti