maanantai 24. helmikuuta 2014

VITOUKSEN PUUKKOKATSAUS

Janukovitsh pakeni maasta, Arhinmäen tekisi varmaankin mieli. Toista epäillään joukkomurhasta, toista sammumisesta kiekkoleijonien juhlapöytään. Kumpi on suurempi rikos? Kun mediaa seuraa, ilman muuta Paavon tekonen. Se on joka foorumilla ennen Viktor-vesselin edesottamuksia. Ja suuremmin kirjaimin, lukuisammin alaviittein.
Schumia ei herätellä, herätellään, ei herätellä. Herää kysymys, elätelläänkö toivoa, vai herätelläänkö mielialoja pahimman varalle.
Australiassa Bowen’in kaupungissa varastettiin 10 m korkea, seitsemän tonnia painava mangopatsas. Esineen anastaminen sujui sutjakkaasti, vaikkakin tallentui valvontakameralle. Nyt odotellaan mielenkiinnolla, patsaan tulevaisuutta. Koska vaivoja ei säästetty varkautta suoritettaessa, veikkaan, että pitkäkyntiset hilaavat sen Uluru’n laelle, arvoiseensa maisemaan.
Bäckström kärähti, Bäckström selittää, lääkäri silottelee, Seppälä kommentoi, Ruotsi on hämillään, minä en pysty olemaan edes vahingoniloinen.
Lehdistö valitsi Teemun kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Sitä mies varmasti olikin, muttei suinkaan pelillisesti paras. Kaikki kunnia, kumarrus ja lakinnosto uskomattomalle uralle.
On naapurimaasta toki iloisiakin uutisia: Madelaine ja Chris saivat tyttövauvan. Ruotsiin taidetaan väkisinkin saada pitkästä aikaa kuningatar. Edellinenhän oli, kuten muistatte, Ulrika Eleonora, vallassa 2.4.1719-4.4.1720.
Mikkelin poliisi kaipailee vihjeitä viikko sitten Otavassa tapahtuneesta autiotalon palosta. Enpä osaa auttaa, sillä ainoan tuntemani otavalaisen tunnen vain ”lärvikirjan” kautta. Tarkennettakoon, että en missään tapauksessa luule hänellä osuutta asiaan olevan.
Eletään Helmikuun viimeistä viikkoa, meillä viisi astetta plussaa, johonkin povailtu kahdeksaa. Talitintit viritelleet äänijänteitään jo viikkoja, jossain bongattu leivonen l. kiuru ð kesä alkaa maaliskuun lopulla. Hyvä niin, tarkoitus olla vko. 13 Avokkaassa. Kulkuneuvovaihtoehtoina hydro-, tai helikopteri.
Krevi Pietari Brahen puolison Kristinan mukaan nimetyssä ent. kunnassa, nyk. Mikkelin kaupuginosassa on pulaa pumpuista ja kompressoreista; otsikko Länsi-Savossa 18.12.2013: Volkkarin renkaat puhallettiin Ristiinassa.

Ps. Kävin, muuten ensimmäistä kertaa, uskokoon, ken haluaa, 7-päivää-lehden sivuilla. Sieltäpä löytyi mm. aakkosellinen julkkislista. Niin, että jos sinulla ei ole tärkeämpää tekemistä, vaikkapa nenän kaivelua tai kevään etenemisen seuraamista, sinne vain selailemaan.

Luonteri avautuu jäistä, sekä silmien eteen. Tokkopa kuitenkaan maaliskuussa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti