tiistai 11. helmikuuta 2014

KOMMENTOITUJA UUTISPÄTKIÄ

Sveitsiin tulossa oleva, EU-kansalaisten liikumisvapautta rajoittava laki, on johtanut ensimmäisiin seuraamuksiin; piikilankatehtaan osakkeet nousivat 279,4 %:a.
Brittanniassa tulvivat Thames ja Wales, ehkä joissain veden valtaamissa kodeissa myös kyyneleet.
Nokia julkistaa android-puhelimen, onko missään mitään järkee?
Apteekeista tulossa sekatavarakauppoja. Koskahan tunnetusti parantavat aineet, terva ja viina, liittyvät reseptivapaaseen tuoteryhmään, tislattu vesi siellä jo on.
Oulun musiikkijuhlilla kuukauden kuluttua esitettävää Riisuttuna-tanssiteosta yleisö seuraa alasti. Mentävä on, mutta näiköhän saan ”sixbagini” siihen mennessä kuntoon?
Makeassa vedessä viihtyvä Hydra Magnipapillata-polyyppi elää jopa 1400 vuotiaaksi; saattaa aika käydä silloin tällöin pitkäksi. Tosin en polyypin sielunelämää ole sisäistänyt.
Poliisille soitettiin Suomessa viime vuonna häiritsevän metelin vuoksi 27 000 kertaa. Mekö muka emme ”bilekansaa”?
Venäjän viranomaiset ovat Suomessa tutustumassa siemenperunan tuotantoon. Delegaatio lienee alempaa virkamiehistöä; ylempi on Sothsissa.
Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on langettanut 3,5 vuoden vankeustuomion pitkäkestoisesta pahoinpitelystä. Kannattaa siis pahoinpidellä nopeasti ja tehokkaasti.
Puolustusvoimat on joutunut perumaan isoja paitakauppoja tuotteen huonon laadun takia, koska se pelkää Uuno Turhapuro armeijan leivissä-syndroomaa.
Teemu Selänteestä Leijonien kapteeni, Barkovista ja Määtästä alokkaat.
Tapio Suominen sairauslomalle, ei isännöi kisastudiota. Valitettavasti Hannu-Pekka ”Hoopi” Hännisen terveys kestää, sillä omiensa puhumisia tai pieleen menneitä arvioiden esittämisiä ei katsota sairauksiksi.

Sellasta tänään, mitä lie huomenna?

Hieman vanhempi uutinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti