torstai 26. helmikuuta 2015

KOKEILU

  Eilen blogissani kerroin, etta se on ensimmainen, minka teen tabletilla. Itse asiassa se oli paskapuhetta. Tein sen melkein kokonaan pc:lla. Nyt yritan alusta loppuun mobiiliversiolla.
  Siispa kirjoittellen yrittaen samalla sisaistaa bluetooth-nappiksen toimintatapaa, mika poikkeaa normaalista. Laite on kylla qwerty-nappis, mutta hieman erikoinen kayttaa. Tilasin tuotteen Mytrendyphone-sivustolta. Lahetys sisalsi nahkaisen kotelon ja bluetooth-nappiksen, joka kiinnittyy magneetilla paikalleen. Nappara varkki. Hinta oli jotain 35 €, mista 7 % alennusta, kun liityin Mytrendyphone-johonkin. Siis postimaksuineen about 35 €, toimitus pari paivaa. Taa ei oo maksettu mainos, mutta voin suositella; kaupasta loytyy jos jonkinmoista mobiililaitteisiin liittyvaa, turhaa, viela turhempaa ja seassa tarpeellistakin. Mika tarkeinta, hinta ja toimintatapa tuntuvat olevan kohdallaan.
  Nyt olen paassyt jo monta lausetta eteenpain. Valiviiva, kaksoispiste ja puolipiste, mm, paljastuivat yrityksen ja erehdyksen luotettavalla metodilla aivan ihmeellisista paikoista, odottamattomien nappainyhdistelmien alta. AAata ja oota, siis aata ja oota, eiku aata ja......no niita suomalaisia hirvityksia en kykene havaitsemaan. Tai ö ilmaantyy nappulaa : ; /ˋ-alta. Loogista, eikö totta. Mutta en aio jatkossa talla varkilla kirjoittessa kayttaa ö:takaan, silla sen kumppani a, eiku a, eiku, no se on hukassa, tasapuolisuuden vuoksi jaakoon öökin unholaan.
  Koht´sillaan on lahdettava Helmin kera lenkille. Tuo heittomerkki muuten loytyi namiskuukkelin, mihin on uurrettu + ja = alta. + sijaitsee F11-nappaimessa, siina pitaisi olla valiviiva ja alaviiva. = on puolestaan F10:ssa, siinahan seisookin ilmiselvasti, etta 0 ja sulku kiinni.
  Naitten muutaman lauseen kirjoittamiseen meni aikaa niin paljon, etta lopetan. Mutta mielenkiintoisia aikoja on edessa, mikali talla varkilla alan enemmassa maarin operoida. Ei paase aivot kalkkeutumaan! Yippee, huutomerkki oli siella, missa pitaakin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti