tiistai 23. syyskuuta 2014

JOUTAVAA JUTUSTELUA

  Silmäilin muutamien lehtien nettisivuja. Tässä tärkeintä antia:
"Näin kuorit porkkanan 5 sekunnissa!" - Jos otsikko olisi ollut "2 sekunnissa", olisin klikannut sivun auki, opetellut niksin, ja mennyt töihin porkkanakuorimoon. Näin ollen ei aiheuta toimenpiteitä.
"Taapero, leikki-ikäinen, koululainen vai murkku? Näistä merkeistä tunnistat lapsesi oikean ikäväiheen." - Niin, eihän sitä esim. siitä, että lapsi on vuoden ikäinen tai koulussa voi tunnistaa.
"Kohunyrkkeilijä teippasi suunsa protestiksi." - Olinpa vähällä tutkia tarkemmin, miksi kohunyrkkeilijän teippauksesta on syntynyt kohu. Mutta en kuitenkaan.
"Kenen pyton jäi tiellä auton alle?" - Jos olisin kadottanut pytonin, tuntisin jonkun kenellä on pyton, tai olisin muuten pytonisti, olisin saattanut lähentyä juttua.
"Viisi faktaa miehen itsetyydytyksestä" - Jokainen voi arvailla, kiinnostiko?
"Mies on kulkenut risti selässään jo 30 vuotta." - Mitä ihmettelemistä siinä on? Jokaisen on ristinsä kannettava!
"Jasmine, 31, teetti kolmannen rinnan." - Uusi keino olla rinnan mitan (lukumäärän) verran edellä amerikkalaisessa tosi-tv-tähti-tyhmyydessä. Niillä ohjelmilla on juuri sellaiset katselijat, kuin ne ansaitsevatkin.
"Alzheimerin 9 ensimmäistä vaaranmerkkiä." - Tätä otsikkoa en muista nähneeni...
"Halpa (koiran)pentu voi poikia jättilaskun." - Koskee luultavasti vain naaraspentuja. Vai onko niin, että kun asiat menevät tarpeeksi tiukalle koiraskin poikii jättilaskun? En kuitenkaa tarkistanut.
"Koirasi voi olla pessimisti."  - Annan ja Jonin Helmi ainakin on optimisti. Eikö ookkii?
 Ja meijän yli 10 v. sitten edesmennyt Helmin lajitoveri Doris oli filosofi.
"Arnold Schwarzenegger johti orkesteria Oktoberfesteilla." - Ei mikään ihme; on se iso mies, mutta niin on oluttuopitkin kyseisillä kekkereillä.
"Syksyn helpoin trendivaate löytyy sinunkin kotoasi." - Ollapa hippusenkaa trendikkääpi! Olisin saattanut katsoa, ja luultavasti pettyä.
"YK:n ilmastokokouksessa paikalla Niinistö ja DiCaprio, muttei Kiinan ja Intian johtajia." - Olihan joukossa asiallinenkin äplistely. On nimittäin oletettavaa, että Suomi tuottaa saasteita Kiinaa ja Intiaa vähemmän. DiCaprion klaanista ei ole tietoa.
  Joo, mitähän nykyhenkilön elämästä tulis ilman webbiä ja sivistäviä sivustoja. Mutta katse eteenpäin. Avanti! Vorväts!  Edasi! Vorward!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti