keskiviikko 24. lokakuuta 2012

TULKOON TALVI

Talvi lähestyy ja aika kuluu Niilon ja Hullun Hevosen uutuutta (Psychedelic Pill, 30.10.12) odotellessa. Eilen vaihatin talvigummit alle, haravoin vähät pihat, leikkasin terijoen salavan ja pesin ikkunoita. Tulkoon silmitön talvi, järjetön sää!
Vaalit on vissiin tulevana sunnuntaina, enkä vielä tiiä, ketä äänestän. Mutta äänestän kyllä. Sen verran pitää vauvautua, jottei voi sanoa, ettei ole vaikuttanut kunnan asioihin. Meillähän on aina sellaiset edustajat, kuin ansaitsemme ja äänestämättä jättäminen auttaa ainoastaan vallassa olevia.
Jenkeissä Osama voitti viimeisen väittelyn, mutta "asiantuntijoiden" ehdokkaat ovat tasoissa. Toivottavasti eivät republikaanit voita, sehän tietäisi vielä hyökkäävämpää otetta Lähi-Itään ja muihin kriisikohteisiin. Vaikka onhan maailmanpoliisin rooli ollut vahva Osamankin aikana.
Asiasta seuraavaan: saatiin onneksi yksi urheilun puolijumala tiputettua istuimeltaan. Tarkoitan tietystia Lance Amstrongia. Pyöräily on ollut vuosikausia läpeensä doupattua sirkusta. Onneksi lopulta uskallettiin paljastaa alan suurin tähti.
Supokin sai pitkästä aikaa ongelmallisen pulman: oliko veitsen jalkoihin tiputtaminen uhrilahja vai vakavasti otettava terroriteko?
Että sellaista tänään, luntakin luvassa loppuviikolla.

Käpytikka raidassa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti