maanantai 15. lokakuuta 2012

HARMAA ON KAUNISTA

Tänään ei ole satanut, jos ei paistanutkaan. Mutta harmaakin on kaunista, jos ei taivas tulvi vettä. Niinpä olen aamupäivän puuhastellut pihalla. Hilppa on lämmittänyt pirttiä, joten täällä oli aika miellyttävä lämpimänhenki, kun äsken tulin "ruokatunnille".
Vilkaisin juuri webistä, mitä maailmalle kuuluu. Kaksi uutista herätti huomiota: Miehen vaatteet syttyivät palamaan Mikkelin Rantakylässä uimahallin parkkipaikalla ja hän menehtyi. Tuli mieleen, että jos ei olisi menehtynyt, olisi varmaankin joku palohaava tulehtunut. Anteeksi, taisi olla liian mautonta sanailua. Toinen uutinen oli, että tammikuussa Italian rannikolla karille ajaneen Costa Concordian kapteeni Franceco Shettino voi saada jopa 2697 vuoden vankeusrangaistuksen jos hänet tuomitaan tapoista, onnettomuuden aiheuttamisesta ja siitä, ettähylkäsi aluksen matkustajien ollessa yhä kyydissä. Voinee anoa armahdusta 1850 vuoden kuluttua, jos on käyttäytynyt hyvin.
Eilen illan kahussa oli rantakoivuissa kymmeniä mustarastaita, eivät visertäneet kauniisti, kuten kevätkesällä, muuttamassa olivat, tänään en ole nähnyt ainoatakaan. 
Nyt pitää ruveta syömään proosallisesti HK:n BLEU'ta uunissa valmistettuna eilisen perunamuusin ja paprikalohkojen kera. 

Muutama rastas koivussa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti