sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

PIKKU-BARBI

  Eilen oltiin katsomassa KaTa:n esitystä Prinsessa Ruususen syntymäpäivät. Mukava tapahtuma. Kaikki seuran ryhmät luistelukoululaisista varttuneimpiin ja taitavimpiin K-ykkösläisiin pääsivät estradille. 

  Ohjelma oli seuraava: 
  
  Osa 1. Vieraat ja lahjat. Prinsessa nukahtaa. 17 osiota, kesto 50 minuuttia. 

  Puoliaika 30 minuuttia.

  Osa 2. Herätysyritykset. 17 osiota, kesto 45 minuuttia.

  Iiriksellä oli töitä. Hän esiintyi monessa osiossa. Yleensä yhtenä joukossa. Osan 1 osiossa 7, Barbit, Iiris kuitenkin Pikku-Barbina johdatti Barbit areenalle. 


  Iiris kuuluu K3-ryhmään. Muut Barbit kuuluivat K1-  tai K2A-ryhmään, joten he olivat kooltaan Iiristä paljon isompia. Oli hauska katsoa, kuinka Pikku-Barbi paineli ujostelematta tahdissa itseään vähintään päätä pitempien ja edistyneempien kavereidensa keskellä.


  Taitaa olla niin, että huomisesta lähtien Iiriskin kuulu K2-ryhmään, sen alimmalle tasolle. Kuvat eivät ole kovin laadukkaita. Ne ovat kuvakaappauksia Jonin ottamalta videolta. 

  Liisa ja serkkunsa, jokusen kuukauden vanhempi Milla, jaksoivat myös hyvin katsella läpi esityksen. Asiaa varmaan auttoi  väliajalla buffeesta haetut herkut. Mekin Hilpan kanssa nautittiin grillimakkarat. Hyvän säväyksen teki hallin viileydessä. Siinä muisteltiin, että ei me varsinaisia makkaransyöjiä olla, kun ei viime kesänä kertaakaan niitä syöty. Muut grillaukset ovat tulleet etualalle. 

  Edellisestä luontevasti seuraavaan. Nyt ovat piinaviikot käynnissä. Meillä piinaviikot alkavat perinteisesti huhtikuun alussa. Piinaa kestää siihen asti, kun jäät ovat Luonterin tienoilta sulaneet. Silloin piinaviikot vaihtuvat kesäsesonkikuukausiksi. Piinaa piitää kestää vielä ainakin kolme, ehkä jopa neljä viikkoa. Pitää kestää, mitä kestää, minkä kestää. Jäät eivät kylläkään kohta kestä. Jos tiedosta kiitätte, niin eipä kestä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti