perjantai 17. helmikuuta 2023

KISOJA KOSOLTI

  Kisoja on ollut, on, tulee olemaan. Mm. joku Super Bowl meni, ampumahiihdon mm-kisat ovat menossa, ja hiihdon ämämmät alkavat ensi viikolla. Kaiken kruununa alkoi Heinolassa taitoluistelun Silta Cup. Kolmipäiväiset n. 300:n luistelijan kekkerit. Iiriksen sarjan oli vuorossa tänään klo. 14 alkaen. Kaksikymmentä osallistujaa oli ilmoittautunut. 

  Anna, Iiris ja Liisa ilmaantuivat meille ennen puoltapäivää. Hilppa oli duunannaut valmiiksi liha-makaronilaatikon, joten pikaisesti pöytään. Sitten Anna laittoi Iiriksen tukan kisakuntoon.


  Hienohan siitä tuli. Anna ja Iiris lähtivät sitten usmuuttamaan kohti Heinolaa, sillä Iiriksen piti olla paikalla n. tuntia ennen kisan alkua. Me mentiin myöhemmin perässä, Hilppa, Liisa ja mä. Räntäsateessa ajettiin.

  Aika tiukka aikataulu Iiriksellä oli tänään. Koulussa hän kävi aamulla luokan kanssa uimassa. Kymmeneltä sitten autoon ja kohti Hollolaa, missä äsken kerrotut toimenpiteen, ja äkkiä kisoihin.

  Hyvin Iiriksen luistelu sujui. Alla muutama huonolaatuinen kuvakaappaus videolta:




  Me katsoimme kymmenen ensimmäistä (Iiris oli nro. 5) luistelijaa. Sitten lähdettiin takaisin kotiin, sillä Liisa ei oikein jaksa vielä keskittyä kilpailun seuraamiseen. Anna Ja Iiris jäivät tietysti kisapaikalle odottamaan tuloksia. Kaikkien luistelijoiden tehtyä osuutensa kestää yleensä jonkin aikaa, ennen kuin tulokset ilmoitetaan.   

  Liisalla riitti puuhaa Anna ja kilpailijaa odotellessa täällä Hollolassa, vaikka ulos räntäsateeseen ei viitsitty lähteä.
  

  Kello on nyt pian viisi. Ei ole tietoa Iiriksen sarjan tuloksista tullut. No, kaikki aikanaan. Eikä se niin iso asia ole, sijoittuminen. Tärkeintä on, että suoritus meni hyvin, ja Iiris oli itsekin tyytyväinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti