torstai 14. maaliskuuta 2013

JOITAIN KYSYMYKSIÄ

Nakkelenpa muutamia kysymyksiä ilmoille:
-koetko elämäsi olevan kelvollista, siedettävää vai syvältä
-oletko fasisti, rasisti vai basisti?
-oletko positiivisen eugeniikan, negatiivisen eugeniikan vai sosiaalidarwinismin kannattaja?
-oletko valtapersoona, vallaton vaeltelija vai valtava ongelma?
-oletko vaaraksi itsellesi, toisille, muutamille, kaikille?
-onko onni paljon rahaa, pahaa, mahaa vai korvissa vahaa?
-tuletko toimeen itsesi kanssa, kaikkien kanssa vai oletko toimeton?
-onko elämän pituus ajallinen määre, matkallinen määre vai aikaansaadun summa?
-kun pohdit elettyä elämääsi, mitä jättäisit tekemättä, mitä tekisit toisin, mitä tekisit lisäksi, mitä et suin surminkaan jättäisi tekemättä?
-opetuksesi nuorille, vanhoille, iättömille, ajattomille?
-kaipaatko rehellisiä työpaikkailmoituksia malliin "haetaan seniori-ikäistä, laiskahkoa, yhteistyökyvytöntä ja kovapalkkaista peukalonpyörittäjää" todellisten ja utopististen "haetaan koulutettua ja kokenutta, nuorta ja innovatiivista joukkuepelaaja, palkka vaatimaton" sijaan?
-oletko läpeensä kyllästynyt lukemaan, vastaamaan tai/ja ottamaan kantaa kaiken karvaisiin kysymyksiin, gallupeihin ja yksilöllisyytesi kopelointin?
Miksi minä tällaisia älyttömyyksiä kirjoittelen? En tiedä, ymmärrä tai tiedosta. Johtunee ehkä siitä, että kävin puhelimessa armottoman puolituntisen, puolin ja toisin heiteltyjä agumetteja ja kysymyksiä sisältäneen verbaalisen kädenväännön Elisa-viihteen tilaamisesta, sen jälkeen teki mieleni jotakin kirjoittaa, kärsikää nahoissanne. Muuten, taistelu tuli hävityksi; kustannusten kasvun ollessa n. 10 egeä kuussa, saan palveluun kuuluvan digiboxin (nykyisen tallentavan roudaan Avokkaaseen, sinnehän hankkiudumme tulevan viikon perjantaiaamuna, ja olemme yli pääsiäisen), nykyiseen tuplalaajakaistan 10:n megan nopeus muuttuu 20:neen megaan ja nettitikun osuus tulee olemaan alle 5 € kuussa, tallennustilaa löytyy, tietyt ohjelmat voi laittaa jatkuvaan tallennukseen, tallennuksen voi ajoittaa puhelimella tai tietokoneella, etc, tulipa mainittua, vaikka enhän minä mikään Elisan myyntitykki olekkaan. (Olen kai joskus maininnutkin kyvystäni muodostaa pitkiä ja selkeitä lauseita; niissähän juoni tuppaa unohtumaan kauan ennen pistettä).
Siis: Älkää välittäkö kysymyksistäni, tilatkaa ElisaViihde! Jos kuitenkin niihin vastaatte, onko 10 pistettä hyvä, keskinkertainen, huono vai arvostelun alapuolinen tulos? Pistelaskun periaatteen saa kukin itse laatia itselleen mieleiseksi. Jos näillä säännöillä ei ole tyytyväinen kyselyyn, kannatta kysyä itseltään, onko kyseenalaista ottaa osaa kyseisen kyselyn kaltaisia kysymyksenasetteluja sisältäviin kyselyihin, varsinkin, jos kysymykset ovat kyseenalaisia?
Kevennys








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti