torstai 8. elokuuta 2013

MAAILMALLA TAPAHTUU

Indonesiassa matkustajakone (110 matkustajaa) törmäsi laskeutuessaan lehmään ja suistui kiitoradalta. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti, lehmä menehtyi. Entäpä, jos lehmät lentäisivät?
USA surmaa Jemenissä lennokeilla terroristeiksi EPÄILTYJÄ! Länsimaisen oikeuden periaatteet toteutuvat?
Tuomaritkin ovat ihmisä: "MTV3:n saamassa yhteenvedossa todetaan muun muassa, että hovioikeudessa esiintyy naispuolisiin esittelijöihin kohdistuvaa seksuaalista häirintää erityisesti juhlatilaisuuksissa. Tämä on ilmennyt paitsi sanallisena käytöksenä, myös fyysisenä kourimisena." Tulee mieleen: Mitäpä ovat esittelijät esitelleet? (vitsi, vitsi)
Ukkosmyrsky, sen odotettua vaisumpi esiintyminen. Siinäpä aihetta ykkösuutiseksi tässä maailmoista parhaassa, sopuisassa, tasa-arvoisessa, kriisittömässä ja ongelmattomassa.
Vielä pari sanaa N & CH-konsertista: Kun selailin webissä lehtien kommentteja tapahtumasta, tuli ilmi, että "hittejä" (niitähän ei Nipalla juuri ole, ehkä "Heart of Gold" voidaan sellaiseksi lukea, parempi ilmaisu tässä kohtaa olisi "klassikko")  ja välispiikkejä kaivattiin. Keikkaa pidettiin liian pelkistettynä, eikä se saanut (arvostelijoiden mukaan!) missään vaiheessa hurmosta aikaan. Mikäli minulta kysytään, miksi soittaa loppuun tahkottuja "hittejä", kun on olemassa loistavaa uuttakin musiikkia (kuten Matti R. osuvasti totesi). Sitäpaitsi Niilo ei alennu yleisöä kosiskelemaan; hän soittaa sitä, mikä sillä hetkellä hänelle ja bändille parhaiten sopii. Ja ilmiselvästi nauttii siitä. Summa summarum: Itse en Kaisaniemenpuistoon välispiikkien vuoksi mennyt. Niilon "klassikot" on valtaosa yleisöstä varmaan jo kuullut ja nähnyt, joten menkööt niitä kaipaavat vaikkapa hankkimaan vanhoja konserttitallenteita. Kohdallani tämä oli kolmas Neil Young-konsertti, ja niistä paras. Q.E.D.

Pojjaat in -70' (Huom. Danny Whitten vielä mukana maallisessa kokoonpanossa)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti